Archicad pre Apple silicon

Stiahnite si najnovšie verzie Archicadu 26 CZE a Start Edition 2023 CZE pre počítače s procesorom Apple silicon.

Používatelia s počítačmi Apple majú k dispozícii natívne verzie Archicadu (iba najnovšie verzie Archicad 26 a Archicad Start Edition 2023). Program už nie je spúšťaný pomocou prevodníka Rosetta 2. Archicad vo verzii pre procesory silicon sľubuje vyšší výkon a väčšiu úsporu energie.

Výkonnostné testy počítačov s procesormi M1 a M2 a ďalšie informácie nájdete v článku na fóre Graphisoft Community.

Aktualizovať na silicon verziu môžu bez obáv aj používatelia Teamwork projektov – spolupracovať môžu používatelia s Intel aj silicon verziou, kompatibilita je zaistená aj naprieč platformami Mac-Windows. Archicad 26 CZE Apple silicon je vydaný ako build 4032 a zodpovedá existujúcej Apple Intel verzii (build 4034) a Windows verzii (build 4019).

Program je potrebné nainštalovať ako novú aplikáciu (nejedná sa o update existujúcej verzie). Všetky existujúce doplnky sú so silicon verziou Archicadu kompatibilné, len ich treba do novej inštalácie znova pridať.

Profily pracovné prostredie, šablóny a všetky ostatné užívateľské dáta exportované väčšinou vo formáte xml (napr. klasifikačné systémy a vlastnosti, schémy interaktívnych tabuliek, obľúbené a ďalšie), IFC a DWG prevodníky sú so silicon verziou kompatibilné.

Poradíme Vám?

Máte otázky alebo stále váhate? Kontaktujte nás a využite možnosť konzultácie, online / osobného stretnutia alebo prezentácie programu s možnosťou priamej komunikácie s jedným z našich expertov. 

Po – Pia : 09:00 – 16:00

Email: info@cadexpert.sk

Tomášikova 19, 821 02 Bratislava